linija
SPREG DOBIJA MEĐUNARODNI KARAKTER
četvrtak, 07 mart 2013 20:28

 

Predstavnici organizacionog odbora jubilarnog Desetog sajma privrede SPREG 2013 boravili su u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj.

 

Izvršni direktor sajma Jovan Grujić potvrdio je da je prilikom zajedničkog sastanka sa visokim funkcionerima opština organizovanog u Foči, dogovoren nastup privrednika šest prekograničnih opština na ovogodišnjem sajmu u Valjevu. Pored proizvođačkih firmi na sajmu će biti predstavljeni i investicioni i turistički potencijali ovih opština.

 

Organizator najavljuje da će se valjevskim i srpskim privrednicima, kao i posetiocima sajma, predstaviti oko 20ak firmi i organizacija iz Višegrada, Foče, Rogatice, Novog Goražda, Rudog i Čajniča. U ovu grupu bi takođe trebalo da uđe i Zvornik, sa čijim predstavnicima će konkretni detalji o nastupu na sajmu u Valjevu biti dogovoreni tokom iduće nedelje.

 

Predstavnici privrede i lokalnih samouprava ovih opština vrlo su pozitivno reagovali na poziv organizatora za učešće na jubilarnom SPREG-u i izrazili veliko zadovoljstvo što će baš na valjevskom sajmu imati priliku da svoje privredne potencijale predstave bliskim prekograničnim opštinama iz Srbije.

 

Značajno je napomenuti da će se na sajmu u Valjevu ove godine, pored domaćina-predstavnika privrede Valjeva i opština Kolubarskog okruga i gostiju iz Republike Srpske, predstaviti do sada najveći broj firmi i preduzeća i to iz Priboja, Čajetine, Bajine Bašte, Banje Koviljače, Šapca, Kosjerića, Rumenke, Starih Banovaca...

 

POGLEDAJTE TRENUTNI RASPORED IZLOŽBENIH ŠTANDOVA U GLAVNOJ IZLOŽBENOJ HALI.

 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.