linija
INFO DOPIS IZLAGAČIMA
sreda, 30 januar 2013 07:28
 
logo spregZnačajno je da vas obavestimo da će se JUBILARNI DESETI SAJAM PRIVREDE KOLUBARSKOG OKRUGA „SPREG 2013“ održati u ekskluzivnim prostorima OMNI CENTRA u Valjevu 25, 26. i 27. aprila 2013. godine. Kao i svake godine do sada, „SPREG 2013“ okupiće do tri stotine organizacija-izlagača na oko 3000kvm otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora sa područja kolubarskog okruga, Srbije, ali i iz inostranstva. Sajam SPREG je nespecijalizovan tj. opšteg karaktera. Njegov prvi cilj je da privrednici, okupljeni na jednom mestu, razmenom iskustava, ideja i poslova, unaprede svakodnevni i svoj i život cele društvene zajednice. Takođe, očekujemo posetu do 10.000 građana i poslovnih ljudi.

Deveti sajam SPREG 2012 okupio je do sada najveći broj firmi najrazličitijih profila. Pored izlagača iz Kolubarskog okruga, SPREG je bila manifestacija gde su se, po prvi put u većem broju, predstavile firme sa područja cele Srbije: Sremske Mitrovice, Beograda, Čantavira, Kosjerića, Krupnja, Zrenjanina, Bogatića, Šapca, Gornjeg Milanovca, Rumenke,
Starih Banovaca, Ripnja, Priboja...

Organizovan po principu kompletno opremljenih štandova od 6, 8, 9, 12, 16 i više metara kvadratnih sajam će poslovati po standardima struke, a u pratećem programu biće niz stručnih predavanja, okruglih stolova, prezentacija, degustacija proizvoda i sl.Generalni pokrovitelj jubilarnog „SPREG-a 2013“ je Grad Valjevo, organizator Agencija za marketing „Gatti“ iz Valjeva, a suorganizatori Kolubarski Upravni Okrug i Regionalna privredna komora Valjevo. Kao specijalne goste-učesnike u realizaciji sajma očekujemo i predstavnike Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije i Regionalnih privrednih komora, odnosno, Udruženja privrednika iz različitih delova Srbije.

Na “SPREG-u 2013” učestvujete zbog:
Strelica Učešća do 300 organizacija najrazličitijih profila iz zemlje i okruženja
Strelica Direktnih kontakta sa preko 5.000 potencijalnih klijenata i poslovnih ljudi
Strelica Organizovanih poseta privrednika i privrednih delegacija
Strelica Poljoprivrede kao posebne teme sajma
Strelica Besplatnih edukativnih seminara i predavanja
Strelica Besplatne organizacije vaših promocija proizvoda, degustacija i sl. za vreme trajanja sajma
Strelica Bilateralnih razgovora privrednika
Strelica Profesionalne podrške izlagačima
Strelica Najsavremenije sajamske opreme u ekskluzivnom kompleksu hala na prostoru od preko 3000 kvm

Verujemo da znate zašto je značajno da budete deo SPREG-a, i da ćete već danas planirati da učestvujete na najvećoj privrednoj manifestaciji u zapadnoj Srbiji - od Šapca do Nove Varoši. Da biste učestvovali na sajmu, potrebno je da pozovete organizatora i dogovorite sve detalje oko prijave učešća. Napominjemo da postoji mogućnost da na jednom štandu izlažu dve ili više firmi.

 

Pogledajte i drugu stranu ovog dopisa na kojoj možete pronaći dodatne informacije o ovogodišnjem sajmu. Za detaljnije informacije o sajmu, te nešto više o ranijim sajamskim manifestacijama saznajte posetom ovom sajtu,  slanjem emaila na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefonskim putem na brojeve organizatora 064/205-2706, 014/245-508.

Načelnik Kolubarskog Upravnog Okruga
mr Vojislav Jovanović s.r.

Agencija za marketing Gatti
Jovan Grujić s.r.
 
 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.