linija
POČEO SAJAM PRIVREDE SPREG
sreda, 27 april 2011 10:00
SpregU Valjevu je danas otvoren Osmi sajam privrede Kolubarskog regiona (SPREG) na kojem učestvuje oko 70 izlagača iz tog grada i okolnih opština.
 

Najveća privredna manifestacija u zapadnoj Srbiji organizuje se pod sloganom "Potreban je podsticaj" i održava se u Osnovnoj školi "Nada Purić" jer Valjevo nema sajamski izložbeni prostor.

Na 55 štandova predstavljene su firme iz valjevskog kraja, među kojima su najveće "Krušik", "Vujić", Valjevska pivara, "Elbi", "ABC test", "Erozija" i "AB soft".

 

Predstavljaju se i privatna preduzeća "Stanojević" i Dom zdravlja "Hemikal", dok je Grad Valjevo na svom štandu predstavio potencijale buduće industrijske zone "Stefil".

Na otvorenom prostoru, u školskom dvorištu, izlažu rasadnici cveća i ukrasnog bilja, cvećare, kao i auto kuće koje zastupaju "Škodu", "Opel" i "Ford".

 

Na sajmu nema nijednog preduzeća iz Mionice, Lajkovca i Uba, a na zajedničkom štandu sa Regionalnom privrednom komorom predstavljeni su privredni potencijali Osečine, dok se iz Ljiga na sajmu pojavila samo jedna firma.

Direktor privatne marketinške agencije "Gatti" Aleksandar Grujić, koja po osmi put organizuje SPREG, rekao je novinarima da je zbog teške situacije u privredi ove godine bilo manje zainteresovanih preduzeća.

 

Pokrovitelj ovogodišnjeg SPREG-a koji traje do 29. aprila je Grad Valjevo, a novina je to što su svoju promociju i prateće programe ovoga puta organizovali sami učesnici sajma.

E-kapija

 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.