linija
SPREG 2012 - SASVIM IZVESNO NAJBOLJI DO SADA
četvrtak, 26 april 2012 00:00
Foto

U Valjevu je otvoren deveti Sajam privrede Kolubarskog okruga (SPREG), trodnevna sajamska manifestacija na kojoj će se u reprezentativnom prostoru valjevskog "Omni-centra", predstaviti oko 140 izlagača iz raznih delatnosti sa više od 25.000 različitih proizvoda i artikala.

- Ovogodišnji izlagači su iz 17 gradova i opštinaSrbije, a posetioci će biti u prilici da posete štandove tokom sva tri sajamska dana-od 26. do 28. aprila, u terminu od 9 do 19 časova. Trudićemo se da sledeće godine proširimo ovaj sajamski prostor i na Banket salu "Omni centra" - rekao je između ostalog na otvaranju Sajma Aleksandar Grujić, vlasnik agencije "Gatti", koja je organizator manifestacije.

Gradonačelnik Valjeva Zoran Jakovljević izrazio je zadovoljstvo što ima priliku da otvori ovu sajamsku manifestaciju.

- Mislim da je ovo najbolji Sajam do sada, zahvaljujući pre svega divnom prostoru "Omni-centra" i nije bez razloga ovaj Sajam nazvan SPREG, jer mi smo se potrudili i omogućili da napravimo spregu između velikih trgovinskih lanaca i onih koji imaju šta da im ponude i taj sastanak će biti održan 27. aprila. Osim toga, u gostima su nam i predstavnici italijanske firme "Zuegg" koja se bavi preradom voća i njima ćemo predstaviti naše potencijale. Namera nam je da realizujemo Strategiju ruralnog razvoja i da privučemo investitore u oblasti prehrambene industrije - rekao je gradonačelnik Zoran Jakovljević.

Sajam je proglasio otvorenim Zoran Božić, direktor "Valjevske pivare". On je ovom prilikom istakao da "Valjevska pivar"a, podržavajući ovaj Sajam, daje svoj doprinos razvoju valjevskog kraja, a samim tim i razvoju društva.

Drugog sajamskog dana, u petak 27. aprila, predstavnici velikih trgovinskih lanaca koji dolaze u Valjevo i valjevski proizvođači razgovaraće o mogućnostima saradnje. Sastanak se održava u okviru Sajma SPREG, u Banket sali Omni-entra. "Tempo", "Intermarche", "Lidl" i "Mercator" predstaviće svoje poslovne planove u Valjevu, kao i pedesetak proizvođača sa teritorije Valjeva.


E-kapija
 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.