linija
17. SAJAM PRIVREDE SPREG - ŠTA DA OČEKUJETE I KAKO DA SE PRIJAVITE?
sreda, 22 januar 2020 09:16
 
17. Sajam privrede SPREG 2020 biće održan 2, 3. i 4. aprila 2020. godine u dobro poznatim prostorima Omni Centra u Valjevu. U tri izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru, ukupne izlagačke površine preko 4000 m2, očekuje se učešće više od 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i regiona.

Od 2004. godine promovišemo domaću proizvodnju i pomažemo malim i srednjim preduzećima da se afirmišu i poboljšaju svoje poslovanje, pa će tako i na predstojećem sajmu većinu izlagača činiti preduzetnici, MSP sektor, lokalne samouprave sa svojim privrednicima, stručne organizacije i udruženja i dr. Oni će imati priliku da predstave svoje proizvode i usluge pred više od 20.000 posetilaca iz celog regiona.
 

17. SPREG će se sastojati od tri izložbena segmenta:

  1. POLJOPRIVREDA I OPREMA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU,
  2. OPŠTA INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA,
  3. PREHRAMBENA INDUSTRIJA I OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU.

 
Saznajte više o konceptu ovogodišnjeg sajma ------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


1.
Deo posvećen poljoprivredi biće uglavnom zastupljen na otvorenom izložbenom prostoru gde će biti predstavljene ponude poljoprivredne mehanizacije, traktora, priključnih mašina, rasadnika, auto kuća, opreme za stočarstvo i drugih m
ašina i alata,


2. U hali 1 i hali 3 su različite industrijske grane na pojedinačnim i grupnim štandovima. Više od 70% izlagača se bavi proizvodnjom. Zastupljene su metalska, mašinska i građevinska industrija, zanatstvo, poljoprivredna gazdinstva, distributeri poljoprivredne opreme i alata, oprema za klimatizaciju i grejanje, vodovod i mnogi drugi;

3. Hala 2 organizovana je "pod kapom" trgovačke kompanije
Europrom iz Valjeva koja u saradnji sa grupacijom DTL (Domaći trgovački lanac) na jednom mestu okuplja najvažnije proizvođače Srbije iz oblasti prehrambene industrije i robe široke potrošnje. Tu su naravno i regionalni brendovi hrane i pića, vinarije, opreme za prehrambenu industriju i sl.

Kako da se prijavite za 17. Sajam SPREG?

Kako bismo vam olakšali posao i uštedeli vreme, kreirali smo kratku formu za prijavljivanje putem koje nam dostavljate vaše najosnovnije kontakt informacije. Ostatak posla je na nama. Pozivamo vas u roku od 48 sati i na osnovu vaših potreba i zahteva, predlažemo optimalno rešenje za vaš nastup na sajmu. Od adekvatne opreme za vašu branšu, do mogućnosti da birate poziciju vašeg štanda u okviru hala.

alt


Nakon popunjavanja preliminarne prijave za sajam, organizator će vas kontaktirati za sve detaljnije dogovore oko vašeg nastupa. Preliminarna prijava je neobavezujuća.

Saznajte više o izložbenom prostoru i izlagačkim halama.

Za više detalja i aktuelnosti oko sajma, pratite naše
Facebook i Twitter stranice.
 preuzmite-baner

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Kepo Beo expo Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.