linija
16. SPREG - ŠTA DA OČEKUJETE I KAKO DA SE PRIJAVITE? | Sajam privrede zapadne Srbije SPREG
petak, 28 decembar 2018 10:33

16. Sajam privrede zapadne Srbije SPREG 2019 biće održan 28, 29. i 30. marta 2019. godine u Omni centru u Valjevu.
U tri izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru, ukupne izlagačke površine preko 4000 m2, očekuje se učešće više od 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i regiona.

Već 16 godina promovišemo domaću proizvodnju i pomažemo malim i srednjim preduzećima da se afirmišu i poboljšaju svoje poslovanje, pa će tako i na predstojećem sajmu većinu izlagača činiti preduzetnici, MSP sektor, lokalne samouprave sa svojim privrednicima, stručne organizacije i udruženja i dr.
 

Kao i prethodnih godina, sajam će konceptualno biti podeljen na tri segmenta:

1. Izložbeni deo posvećen poljoprivredi biće uglavnom zastupljen na otvorenom izložbenom prostoru gde će biti predstavljene ponude poljoprivredne mehanizacije, traktora, priključnih mašina, rasadnika, auto kuća, opreme za stočarstvo i drugih mašina i alata;


2. U hali 1 i hali 3 su različite industrijske grane na pojedinačnim i grupnim štandovima. Više od 70% izlagača se bavi proizvodnjom. Zastupljene su metalska, mašinska i građevinska industrija, zanatstvo, poljoprivredna gazdinstva, distributeri poljoprivredne opreme i alata, oprema za klimazaciju i grejanje, vodovod i mnogi drugi);

3. Hala 2 organizovana je "pod kapom" trgovačke kompanije Europrom iz Valjeva koja u saradnji sa grupacijom DTL (Domaći trgovački lanac) na jednom mestu okuplja najvažnije proizvođače Srbije iz oblasti prehrambene industrije i robe široke potrošnje. Tu su naravno i regionalni brendovi hrane i pića, vinarije, opreme za prehrambenu industriju i sl.


Kako da se prijavite za 16. SPREG?

Kako bismo vam olakšali posao i uštedeli vreme, kreirali smo kratku formu za prijavljivanje putem koje nam dostavljate vaše najosnovnije kontakt informacije. Ostatak posla je na nama. Pozivamo vas u roku od 48 sati i na osnovu vaših potreba i zahteva, predlažemo optimalno rešenje za vaš nastup na sajmu. Od adekvatne opreme za vašu branšu, do mogućnosti da birate poziciju vašeg štanda u okviru hala.

alt


Nakon popunjavanja preliminarne prijave za sajam, organizator će vas kontaktirati za sve detaljnije dogovore oko vašeg nastupa. Preliminarna prijava je neobavezujuća.

Saznajte više o izložbenom prostoru i izlagačkim halama.

Za više detalja i aktuelnosti oko sajma, pratite naše
Facebook i Twitter stranice.
 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Kepo Beo expo Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.