linija
SPREG proširuje kapacitete
četvrtak, 10 mart 2016 11:38

I ove godine privrednici zapadne Srbije i istočne Bosne ponovo na okupu

 

- Ovogodišnji trinaesti po redu Sajam privrede zapadne Srbije „SPREG 2016“ pod sloganom „Istraži-Poveži-Postigni!“ održaće se 6, 7. i 8. aprila u Omni centru u Valjevu

- Organizator Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije najavljuje proširenje izlagačkog prostora sa novom trećom halom veličine cca 300 m2

- Na sajmu po prvi put predstavnici regije i grada Bijeljina
 

 

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG u Valjevu već više od deceniju predstavlja centralnu sajamsku manifestaciju na teritoriji zapadne Srbije, na kojoj svake godine učestvuje preko 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Sajam SPREG je dobra prilika da razne vrste proizvoda i usluga budu predstavljene poslovnoj i drugoj publici koje je svake godine preko 10.000 tokom tri sajamska dana.

Uz skromne troškove za učešće, besplatne propratne sadržaje i profesionalnu podršku izlagačima, sajam u Valjevu podjednako je privlačan kako malim preduzetničkim radnjama i velikim kompanijama, tako i udruženjima, komorama, klasterima i lokalnim samoupravama. Primarni cilj sajma SPREG je afirmacija, promocija i predstavljanje domaćih proizvoda i proizvođača.

Ove godine SPREG nastavlja tradiciju. Prema rečima izvršnog direktora Jovana Grujića, najveća novost ovogodišnjeg sajma treba da bude proširenje izlagačkog prostora. “U okviru Omni centra želimo da podignemo novu montažnu halu veličine 300 kvm iz razloga što su zahtevi privrednika za učešće sve veći. Da li će to tako i biti ne zavisi, naravno, samo od nas. Mislimo da nova treća hala čini sajam još značajnijim, otvara, dakle, nove izlagačke prostore ali i proširuje broj delatnosti koje će biti zastupljene na sajmu. Kad ovo kažem najviše mislim da poslove vezane za poljoprivredu.” – naglašava Grujić.

Inače, na SPREG-u se i ove godine očekuje niz značajnih pratećih aktivnosti, novi izlagači i lokalne samouprave sa svojim privrednicima, a tradicionalno poslednjeg dana u okviru SPREG-a biće organizovan prolećni sajam zapošljavanja.
Zainteresovani za učešće mogu se javiti organizatoru do 20. marta na telefone 064 205 27 06, 063 398 597, 014 245 508.

*** Uskoro na sajtu i rasporedi štandova u sve tri izložbene hale i na otvorenom izložbenom prostoru. ***
 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.