linija
HiPO - SPECIJALIZOVANA IZLOŽBA PIĆA I HRANE
sreda, 02 oktobar 2013 10:17

 

U Valjevu će se 23, 24. i 25. aprila 2014. godine u okviru jedanaestog sajma privrede zapadne Srbije «SPREG 2014» održati


"HIPO" SPECIJALIZOVANA IZLOŽBA PIĆA I HRANE

 

 
Sajam «SPREG» je vodeća privredno-poslovna sajamska manifestacija na teritoriji zapadne Srbije, koja svake godine okuplja preko 150 malih i srednjih preduzeća, preduzetnika, kompanija i lokalnih samouprava iz Srbije i Republike Srpske.

«HiPO» je jedinstvena specijalizovana sajamska izložba u regionu zapadne Srbije i istočne BiH i mesto na kojem će biti prezentovani najnoviji proizvodi industrije pića i hrane (od velikih prehrambenih sistema do sitnih proizvođača iz domaće radinosti). Takođe, posebna pažnja usmerena je na sirovine, opremu za proizvodnju, nove tehnologije, ambalažu, kao i informatička i grafička rešenja namenjena ovoj grani industrije.

Proizvođači će «pod jednom krovom» moći da se susretnu sa trgovcima, dobavljačima, stručnjacima, direktnim kupcima, ugostiteljima i drugim pružaocima usluga... Za tri dana trajanja, očekuje se poseta preko 10.000 profesionalaca i građana regiona.

Prijavite svoje učešće na jedinstvenoj manifestaciji ovog tipa u zapadnoj Srbiji! Iskoristite mogućnost da prijavom do 15. decembra ostvarite do 20% popusta. Krajnji rok za prijavu je 15. mart 2014. godine.
 
PREUZMITE ZVANIČAN INFO-DOPIS O "HiPO" IZLOŽBI PIĆA I HRANE.

Za više detalja i sva pitanja, molimo pošaljite e-mail na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , posetite www.sajamspreg.com ili pozovite 014/245-508, 064/205-2706, 060/505-8606. Hvala!
 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.